Category: Långt ner i Halsen Upplands Väsby

privat spa stockholm thai linköping

Välkommen till oss för privat spabad utomhus, bastu & relaxrum direkt anslutning till vår terrass, som med sin spa pool bjuder på utsikt över Stockholms inlopp. ÅBO Nordens kanske bästa spahotell Nådendal Spa ligger i Nådendal, den lilla . På alla fartyg till och från Stockholm finns någon form av bastu och bad, antingen pool eller jacuzzi. Boka privat bastu, eller avnjut en drink i poolbaren. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.

Privat spa stockholm thai linköping -

ESPA Riga tillhör världens bästa spaanläggningar. Följ med oss på en kryssning eller boka ett hotellpaket, unna dig en skön spabehandling och kom hem som en ny människa! Gästerna kommer att uppskatta att Radisson Blu Royal Viking Hotell ligger i närheten av Rådhus, som är meter bort. Tele2 Arena Tele2 Arena 4.

Privat spa stockholm thai linköping -

Vi huserar totalt rum, varav 57 är enkelrum och 97 är dubbelrum. Fräscha upp trötta fötter med skön pedikyr — njut av en klassisk massage, ansiktsbehandling, manikyr eller avslappning. Vissa säger att det var på grund av kriget, några skyllde på det grå vädret, andra hävdar såklart något annat. Testa någon av restaurangerna ombord. På samtliga destinationer finns utmärkta möjligheter att besöka ett spa över dagen eller att bo kvar på hotell med ett spapaket. I paketet ingår inträde till Thermal Suite, bastur, ångbastur, inomhuspool, vitalitypool och fitness studio. privat spa stockholm thai linköping